Exxpose

‘Fantastische ideeën-generator
én uitwerker’

Exxpose.nl

Roald is een fantastische ideeën-generator én uitwerker. Hij heeft met Kitemedia de campagne rond het inleveren van ons burgerinitiatief een hele nieuwe dimensie gegeven door een fantastische website te maken waarop ze van ons statement een prachtige creatieve vertaling hebben gemaakt naar een ‘vending machine’ met vrouwen, een kassabon, met de werkelijke kosten van prostitutie, als rode loper voor het persmoment etc.

Het is bijzonder hoe Kitemedia van ons complexe verhaal hét thema eruit kon halen en daar een duidelijke maar ook spectaculaire beeldvertaling van wist te maken, zowel online als offline in bijvoorbeeld een kassabon als rode loper door zowel groot als zeer praktisch en realistisch te denken. Het basisidee staat als een huis, maar ze werken het ook uit tot in de kleinste details.

‘We denken dat we het niet creatiever en beter hadden kunnen treffen’

Exxpose.nl

We hebben Kitemedia leren kennen als een bedrijf dat de extra mijl voor ons loopt. Ze bieden een mooie balans tussen meebewegen met onze wisselende behoeften en het vasthouden aan hun eigen kennis, ontwerpskills en creativiteit. Al met al is Kitemedia een fantastisch bedrijf om mee samen te werken. We denken dat we het niet creatiever en beter hadden kunnen treffen.

Ga net als 'Exxpose' je missie waarmaken

Klant

Gerelateerd

ik ben onbetaalbaar

Ik ben onbetaalbaar

Exxpose heeft als doel om wereld achter prostitutie aan het licht te brengen. Voor ‘Ik ben onbetaalbaar’ ontwikkelden we een campagne waarmee ze hun 50.000

Lees verder
PaasChallenge

Escape game ‘Paas Challenge’

Ontdek samen met 1000 andere jongeren het geheim van de laatste dagen van Jezus op aarde. Speel een escape game als discipel van Jezus:

Weet je te ontkomen aan het Romeinse arrestatieteam?

Een nacht lang speel je als groep het historische verhaal van Pasen.

Blijf je Jezus volgen of ga je mee met de religieuze fundamentalisten?

Ontdek als groep hoe Jezus met Pasen de wereld heeft verandert.

Zo stap je midden in het verhaal van Pasen .Wees niet toeschouwer, maar wees onderdeel! Welke keuzes maken jullie en Waarom? Deze spannende nacht zit je in het paasverhaal, maar daarna zit het paasverhaal ook in jou.

Lees verder
Winkles - weet waar je koopt

Winkles

1. why: Kleine winkeltjes verdwijnen uit de binnenstad, en grote ketens nemen Hoe krijg je de charme van de binnenstad terug en help je lokale winkeliers

Lees verder
Kerkwijzer

Hoe maak je een ‘airbnb voor kerken’?

Kerkwijzer is een nieuwe start-up waar ervaringen gedeeld worden en kerken gevonden worden.
Voor deze start-up ontwikkelen wij de huisstijl, het ontwerp en het interaction design voor de website en de branding voor de campagnes.

Lees verder

Boerenbond

De campagne zet zuidelijke bewoners van Nederland in beweging om hun huis zo mooi mogelijk te versieren voor kerst. Op de site kunnen de deelnemers hun huis op de kaart zetten en voorzien van foto’s en zo meedingen aan de prijs door stemmen te verzamelen.

Lees verder

Hoe werf je donateurs voor vluchtelingen?

In opdracht van Villa Vrede maakten we een campagne om donateurs te werven. Het doel was om millenials in Utrecht bewust te maken van de mogelijkheden die ze hebben om Villa Vrede open te houden en daarmee ongedocumenteerde vluchtelingen te helpen.

Lees verder
De Samenwerkcoach - Johan Slagboom

De Samenwerkcoach

‘Wij voelden ons ontzorgd’ Johan Slagboom Ook in deze opdracht voor branding voor De samenwerkcoach hebben we de samenwerking met Kitemedia als zeer prettig ervaren.

Lees verder
Gerko Tempelman - Stroom Amsterdam

Stroom Amsterdam

‘Vanaf moment één voelden we ons serieus genomen en in goede handen.’ Gerko Tempelman Kitemedia heeft Stroom Amsterdam voortreffelijk geholpen met het ontwikkelen van een

Lees verder
ViroSure

ViroSure

Hoe help je mensen in tijden van Corona om veilig te werken en vrienden en familie te ontmoeten? Concept ontwikkeling, branding en user experience design

Lees verder

Maak het waar

Met opmerkelijke branding, websites & campagnes

Design

Websites

Campagnes

Bezoekadres

Ook je missie waar maken?

Neem contact op