Ga je een nieuwe website laten maken? Ontwikkel je website samen met Kitemedia – Dé nr 1 voor missiegedreven organisaties

Kitemedia: Een branding en webontwikkeling agency die organisaties helpt om hun missie waar te maken

Kitemedia is een branding en webontwikkeling agency die gespecialiseerd is in het helpen van organisaties die de wereld mooier maken om hun missie waar te maken. Het bureau heeft meer dan 20 jaar ervaring als webontwikkelaar en heeft voor 100+ missiegedreven organisaties gewerkt. In dit artikel zullen we bespreken waarom Kitemedia een geschikte agency is om jullie nieuwe website te laten maken voor jouw organisatie en hoe wij werken vanuit hun interne missie om een ontwerp te maken dat de emoties van de doelgroep raakt.

Waarom een website laten maken door Kitemedia?

Als organisatie die zich inzet voor een betere wereld, is het van groot belang dat jouw website de boodschap op de juiste manier overbrengt. Kitemedia begrijpt dit als geen ander en heeft de kennis en expertise om jouw missie op de juiste manier te vertalen naar een website die past bij de identiteit van jouw organisatie. Het bureau werkt vanuit een sterke interne missie en begrijpt dat het ontwikkelen van een website begint bij het begrijpen van de doelgroep en de boodschap die jij wilt overbrengen.

Werken vanuit de interne missie

Kitemedia werkt vanuit de overtuiging dat een sterke interne missie de basis is voor een succesvolle website. Door eerst de interne missie scherp te stellen, kan het bureau een ontwerp maken dat vanuit één sterke gedachte visualiseert wat het verhaal is van de organisatie. Door deze visualisatie kunnen wij de emoties van de doelgroep raken en de boodschap op de juiste manier overbrengen.

Het ontwerp

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van het proces. Het bureau maakt een ontwerp dat past bij de identiteit van de organisatie en de doelgroep aanspreekt. Het ontwerp is gebaseerd op het verhaal dat de organisatie wilt overbrengen en visualiseert dit op een aantrekkelijke en overtuigende manier. Het doel is om de doelgroep te raken en ervoor te zorgen dat zij de boodschap begrijpen en zich verbonden voelen met de organisatie.

webontwikkeling door kitemedia

De ontwikkeling

Na het ontwerp begint de ontwikkeling van de website. Dit is het belangrijkste element van het proces omdat hier de basis wordt gelegd voor een sterke communicatie. Het bureau zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en voldoet aan de laatste technologische ontwikkelingen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in webontwikkeling en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Ervaring

Kitemedia heeft voor meer dan honderd missiegedreven organisaties gewerkt en heeft daardoor veel ervaring in het vertalen van de missie van organisaties naar een sterke website. Het bureau begrijpt de uitdagingen waar missiegedreven organisaties voor staan en kan daarom op maat gemaakte oplossingen bieden die passen bij de identiteit en missie van de organisatie.

Als organisatie die zich inzet voor een betere wereld, is het belangrijk om een bureau te kiezen dat begrijpt wat jij wilt bereiken en hoe jij dit wilt overbrengen. Kitemedia kan jouw organisatie helpen om de missie waar te maken.

NGO, goed doel of ZZP’er?
We weten hoe belangrijk het is om als organisatie goede afwegingen te maken hoe het budget besteeds wordt. Voor goede doelen, NGO’s en ZZP’ers die de wereld mooier maken denken we daarom graag mee hoe we jullie missie mogelijk kunnen maken. Soms helpt daarin een korting, soms helpt daarin een stuk kostenloos advies, en soms helpt een andere werkwijze waarmee we de interne organisatie helpen. Voor ZZP’ers is het fijn als je óók al in de eerste jaren je handen vrij hebt om te doen waar jij goed in bent. Voor starters en zzp’ers hebben we een unieke starters-korting voor het 1e jaar. Per jaar hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit start-pakket. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor zowel startende ZZP’ers, maatschappelijke ondernemingen en organisaties.

Gerelateerd

De Samenwerkcoach - Johan Slagboom

De Samenwerkcoach

‘Wij voelden ons ontzorgd’ Johan Slagboom Ook in deze opdracht voor branding voor De samenwerkcoach hebben we de samenwerking met Kitemedia als zeer prettig ervaren.

Lees verder
Gerko Tempelman - Stroom Amsterdam

Stroom Amsterdam

‘Vanaf moment één voelden we ons serieus genomen en in goede handen.’ Gerko Tempelman Kitemedia heeft Stroom Amsterdam voortreffelijk geholpen met het ontwikkelen van een

Lees verder

maak het waar

met opmerkelijke branding, websites & campagnes

Design

Campagnes

Bezoekadres

Wil je worden opgemerkt?

Neem contact op