Prijzen wordpress onderhoud, hosting & beveiliging. Bestel nu vanaf 49,99 p/mnd.


Als je website online net online staat of al langer geleden is gelanceerd, wat dan?
Het is belangrijk om je site goed te onderhouden, maar wat zijn de prijzen voor WordPress onderhoud en beveiliging? Bij onze hosting kun je rekenen op betrouwbare onderhoudsservice, zodat jij je kunt richten op waar je goed in bent.

Geen stress meer dat je site offline gaat, je krijgt automatisch de nieuwste updates en spamreacties worden snel verwijderd. Onze klanten kunnen hun website zonder zorgen draaiende houden. Wil jij dat ook? Laat ons de kopzorgen van het onderhoud van jouw site wegnemen, zodat jij je kunt focussen op je eigen talenten en passies.

Waarom is onderhoud nodig?

WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld en wordt door miljoenen websites gebruikt. Het is een geweldige tool voor het beheren en creëren van websites, maar het heeft ook zijn uitdagingen. WordPress websites hebben voortdurend onderhoud nodig om veilig en optimaal te blijven functioneren. Het is daarom essentieel om het onderhoud van je WordPress website uit te besteden aan professionals die de juiste kennis en ervaring hebben.

Het belang van het uitbesteden van WordPress onderhoud komt voort uit het feit dat WordPress websites een gemakkelijk doelwit zijn voor hackers. Dit komt vooral doordat het systeem open source is en er veel plugins en thema’s van derden beschikbaar zijn. Als er kwetsbaarheden zijn in de plugins, thema’s of de WordPress core, kunnen hackers deze gebruiken om toegang te krijgen tot de website en deze te hacken. Daarom moeten WordPress websites voortdurend worden bijgewerkt om de beveiliging te verbeteren en de kans op een succesvolle hackaanval te verminderen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat WordPress onderhoud veel meer inhoudt dan alleen het bijwerken van de WordPress core, plugins en thema’s. Er zijn veel andere aspecten van de website die aandacht nodig hebben, zoals databaseoptimalisatie, website back-ups en beveiligingsscans. Dit zijn taken die niet altijd gemakkelijk uit te voeren zijn voor de gemiddelde gebruiker, dus het is belangrijk om deze taken uit te besteden aan professionals die ervaring hebben met WordPress-onderhoud.

Een ander voordeel van het uitbesteden van WordPress onderhoud is dat professionals kunnen zorgen voor een veilige en betrouwbare hostingomgeving. Een goede server met sterke beveiliging kan helpen om hackers buiten de deur te houden. Een professionele WordPress-hostingprovider biedt ook vaak automatische updates en back-ups, evenals monitoring van de website om potentiële problemen te identificeren voordat deze een grote impact hebben op de website.

Ten slotte is het belangrijk om te begrijpen dat een WordPress website een belangrijk onderdeel van je bedrijf of merk kan zijn. Als er iets misgaat met de website, kan dit grote gevolgen hebben voor de reputatie en het succes van het bedrijf. Het is daarom belangrijk om het onderhoud van de website serieus te nemen en dit uit te besteden aan professionals die weten hoe ze de website op de best mogelijke manier kunnen onderhouden.

Updaten niet voldoende

het is belangrijk om te benadrukken dat het updaten van plugins alleen niet voldoende is om de beveiliging van een WordPress-website te waarborgen. Het kan ook leiden tot conflicten tussen plugins en nieuwe WordPress-versies, wat kan resulteren in slecht functionerende of zelfs gebroken functionaliteiten op de website.

Bij Kitemedia begrijpen we dit en we zorgen altijd voor gecontroleerde updates. Dit betekent dat we eerst grondig onderzoeken welke verbeteringen of veranderingen een nieuwe plugin-versie heeft en onderzoeken of dit van invloed kan zijn op nieuwe WordPress-versies en andere plugins. Vervolgens maken we een backup en een kopie van de website en doen we een update op de kopie.

Daarna doen we verschillende testen om te zien of er conflicten ontstaan. We testen niet alleen op visueel niveau, maar ook onder de motorkap om te zien of er problemen zijn met de laadsnelheid of andere prestaties van de website. Als er conflicten optreden, lossen we die op. Soms betekent dat dat we een stuk moeten repareren of zelfs een nieuwe opbouw moeten maken.

Pas als alle testen positief zijn, voeren we de veranderingen ook door op de live-website. Zo zorgen we ervoor dat de website goed functioneert en beveiligd blijft zonder dat het risico bestaat dat updates problemen veroorzaken.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het onderhoud van WordPress websites. Door op de juiste manier te onderhouden en te updaten, beheren we de websites van professionals zodat zij ongestoord kunnen blijven doen waar ze goed in zijn.


Doen waar je goed in bent!

Hosting

Speciale Cloud hosting
– Geoptimaliseerd voor WordPress zodat de site optimale snelle laadtijd houdt
– Server in Amsterdam (indien gewenst via internationale servers)
– Schaalbaar aantal CPU’s
– Schaalbaar geheugen
– Schaalbare opslag
– Varnish Cashing / PHP 8.1 / MariaDB /
– SSL certificaat
– Transactionele email
– Bot Protection

Prijzen WordPress hosting incl gecontroleerde onderhoud & beveiligin:

49,99 p/mnd

Is het beheer van jouw WordPress website een lastige en tijdrovende klus geworden? Wil je hier graag vanaf en je volledig kunnen focussen op jouw bedrijf? Dan biedt Kitemedia dé oplossing met onze onderhoudsservice. Wij zorgen ervoor dat jouw website up-to-date blijft en optimaal blijft functioneren. Dit omvat onder andere het doorvoeren van WordPress Core-updates, plug-in updates en thema updates, het verwijderen van spamreacties en het optimaliseren van de database en revisies.

Daarnaast monitoren we jouw website 24/7 en zorgen we ervoor dat de pagina’s altijd bereikbaar blijven. Mocht er toch iets fout gaan, dan staan we voor je klaar om dit direct op te lossen. Ook bieden we een uur kosteloos klein onderhoud per maand, waarbij je kleine aanpassingen aan ons kunt doorgeven. En dit alles tegen een aantrekkelijk tarief vanaf 50,- per maand.

Ben je starter of ZZP’er? Dan hebben we speciaal voor jou een start-pakket van 25,- per maand voor de eerste 2 jaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen of verzoeken met betrekking tot jouw WordPress website? Dan kun je altijd bij ons terecht via ons support telefoonnummer, WhatsApp of e-mail. We beantwoorden jouw vragen graag zo snel mogelijk, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Beveiliging & Onderhoud

Updates voor WordPress

WordPress-updates zijn van cruciaal belang voor de veiligheid van je website. Maar dat betekent niet dat je er zelf mee aan de slag moet. Laat ons het werk doen!

Bij Kitemedia nemen we de tijd om te begrijpen wat de update precies inhoudt en welke gevolgen dit kan hebben voor jouw website. Vervolgens voeren we de update uit en controleren we of alle plug-ins nog steeds perfect werken. Mocht er een conflict zijn, dan vinden we snel een oplossing met een vervangende plug-in of we bouwen het opnieuw op volgende moderne standaarden.

Kortom, wij nemen het gedoe van WordPress-updates uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Updates voor je plugins

Als trotse eigenaar van een WordPress-website weet je vast hoe belangrijk het is om je website veilig en up-to-date te houden. Maar wist je dat het niet alleen belangrijk is om WordPress zelf te updaten, maar ook de verschillende plug-ins die je gebruikt? Deze plug-ins voegen extra functionaliteit en mogelijkheden toe aan je website, maar kunnen ook potentiële beveiligingslekken vormen als ze niet regelmatig worden geüpdatet. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken als je kiest voor onze onderhoudsservice. Wij zorgen ervoor dat alle plug-ins van jouw WordPress-website up-to-date blijven, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: jouw business laten groeien!

Updates voor je thema

Of je nu een op maat gemaakt thema hebt of een gekocht thema gebruikt, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het thema up-to-date blijft. Zelfs de meest prachtige ontwerpen hebben updates nodig om ervoor te zorgen dat ze blijven werken zoals ze horen te werken en om bij te blijven met de nieuwste WordPress-technologieën. En weet je wat? Wij zorgen er graag voor dat jouw thema altijd up-to-date is, zodat jij je kunt concentreren op het creëren van de beste inhoud voor je website.

Spam

Niemand zit te wachten op spammy reacties en ongewenste berichten op zijn of haar website. Onze WordPress onderhoudsservice zorgt ervoor dat jouw website gevrijwaard blijft van dit soort vervelende zaken.

Wanneer jouw website eenmaal bekend is en goed gevonden wordt, zullen bots proberen om reacties achter te laten. Maar maak je geen zorgen, want wij gebruiken een filter om deze ongewenste berichten te detecteren en te blokkeren. Deze berichten worden niet alleen in de spam-map geplaatst, maar ook opgeschoond, zodat jouw website netjes en snel blijft functioneren. Zo kun jij je volledig concentreren op de groei van jouw bedrijf.

Database optimaliseren / Revisies opschonen

Een website die soepel draait, dat wil jij toch ook? Door de database te optimaliseren en oude restanten van plugins en content op te ruimen, zorgen wij ervoor dat jouw website weer als een zonnetje draait. Ook tijdelijke revisies van aanpassingen zijn na een tijdje overbodig en kunnen je website vertragen. Daarom zorgen wij dat deze opgeschoond worden, zodat zowel aan de voorkant als in het dashboard alles weer vlotjes verloopt.

Dagelijkse backups

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om je website goed te beschermen tegen calamiteiten. Daarom zorgen wij voor de juiste backups en een razendsnel herstel in geval van nood. Of je nu kiest voor dagelijkse of wekelijkse backups, wij hebben het voor je geregeld. Voor een website die dagelijks nieuwe content krijgt en veel plugins gebruikt, raden we dagelijkse backups aan. Zo ben je altijd zeker van de beste bescherming voor jouw website.

Is je WordPress website wel bereikbaar?

Een website die niet bereikbaar is, kan voor bedrijven en organisaties grote gevolgen hebben. Het kan leiden tot verlies van omzet, reputatieschade en frustratie bij bezoekers. Daarom is het van groot belang om ervoor te zorgen dat je website altijd online en bereikbaar is voor je doelgroep.

Bij Kitemedia begrijpen we dit als geen ander en bieden we daarom een WordPress Pro onderhoudsservice aan waarbij we je site 24 uur per dag monitoren. Zo zijn we altijd op de hoogte van de status van je website en kunnen we snel actie ondernemen als er iets fout gaat.

Maar wat zijn nu precies de externe factoren die ervoor kunnen zorgen dat je site niet meer bereikbaar is? Dit kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een storing bij de hostingprovider, een DDoS-aanval of technische problemen met de website zelf. Ook kan het zijn dat er fouten optreden bij het updaten van WordPress of bij het installeren van plug-ins of thema’s.

Wellicht ben je het zelf wel eens tegengekomen op andere websites: die ontmoedigende melding “404 – Pagina niet gevonden”. Dit is vaak de belangrijkste reden waarom bezoekers de website verlaten. Maar maak je geen zorgen, met onze WordPress onderhoudsservice voorkomen we dit soort frustraties op jouw website. Indien er wijzigingen worden aangebracht aan de URL’s van pagina’s, kunnen we gemakkelijk een redirect instellen, zodat bezoekers van je website automatisch worden doorgestuurd naar de nieuwe URL zonder dat ze daarbij hinder ondervinden.

Het monitoren van je website houdt in dat we continu in de gaten houden of je site bereikbaar is en of er geen technische problemen zijn. Hierbij maken we gebruik van diverse tools en technieken om de status van je website te monitoren en eventuele problemen zo snel mogelijk te detecteren. Dit stelt ons in staat om direct actie te ondernemen als er iets misgaat en zo te voorkomen dat je website lange tijd offline is.

Wanneer we een probleem detecteren, gaan we direct aan de slag om dit op te lossen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we contact opnemen met de hostingprovider om te kijken of er een storing is of dat we de website zelf controleren om te zien waar het probleem zit. Afhankelijk van de aard en omvang van het probleem nemen we vervolgens passende maatregelen om ervoor te zorgen dat je website weer snel online is en blijft.

Ben je starter of ZZP’er?
We weten hoe belangrijk het is om ook in de eerste jaren je handen vrij te hebben om te doen waar jij goed in bent. Voor starters en zzp’ers hebben we een special start-pakket van 24,99 per maand voor het 1e jaar. Per jaar hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit start-pakket. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Support

Bij ons kun je terecht met al je vragen en verzoeken over jouw WordPress website via ons support telefoonnummer, WhatsApp of mail. Wij begrijpen als geen ander dat dringende kwesties snel moeten worden opgelost, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en je kunt richten op waar jij goed in bent. Wij zorgen ervoor dat jij zonder kopzorgen en piekeren verder kunt gaan met je werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

maak het waar

met opmerkelijke branding, websites & campagnes

Design

Campagnes

Bezoekadres

Wil je worden opgemerkt?

Neem contact op