Prijzen wordpress onderhoud, hosting & beveiliging. Vanaf 25,- p/mnd.

Je WordPress website is online en dan? Dan wil je natuurlijk weten wat de prijzen zijn van wordpress onderhoud en beveiliging om te bepalen of je dit zelf wil uitvoeren of dat wil uitbesteden.

Nadat je je website hebt gelanceerd is het aan te raden om je site goed te gaan onderhouden. Onze klanten bieden we onderhoudsservice aan, zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn.

Wil jij dat ook, kunnen doen waar jij goed in bent?
We nemen alle kopzorgen van je weg. Geen hoofdpijn meer als je site offline is, ineens heel veel updates moet installeren of je telkens spam reacties krijgt.

Wist je dat WordPress het meest gebruikte CMS is ter wereld. Geweldig!
Maar dat betekent ook dat hackers makkelijk hun pijlen richten op die miljoenen websites.
Is jouw sites nu net ff niet geupdate, dat kan zo’n hacker bij jou een weg naar binnen vinden en linkjes injecteren, malware installeren of

Daarom is na de lancering van je site, de beveiliging het belangrijkst!

Omdat we 20 jaar ervaring hebben met de bouw van vele websites, het onderhoud en de optimalisatie, weten we waar we op moeten letten. We kennen de plugins, de thema’s, zijn op de hoogte van de laatste beveiligingsupdates en herkennen de conflicten tussen de plugins.

Zo kunnen we op een robuuste ondersteuning bieden bij het veilig houden van jouw site!

(zodat jij weer leuke dingen kan doen, want zeg nou zelf, onderhoud is niet het meest sexy werk toch?)

Doen waar je goed in bent!

Hosting

Speciale VPN hosting
– geoptimaliseerd voor WordPress zodat de site optimale snelle laadtijd houdt
– Server in Amsterdam
– Schaalbare opslag
– Schaalbaar aantal CPU’s
– Schaalbaar geheugen
– Varnish Cashing / PHP 7.4 / MariaDB /
– SSL certificaat
– transactionele email
– Bot Protection

Prijzen wordpress hosting: 25,- p/mnd
(inclusief kosteloze verhuizing vanaf je huidige hosting)

Beveiliging & Onderhoud

checkmark green WordPress Core-updates

WordPress-updates móeten simpelweg worden doorgevoerd. En liefst zo snel mogelijk, want vaak gaat het om veiligheid. Kitemedia verdiept zich in de gevolgen van de update en regelt de update. Daarna checken we meteen of alle plug-ins na die update goed blijven werken. Bij conflicten kiezen we voor een vervangende plugin of een tijdelijk patch.

checkmark greenPlug-in updates

Elke WordPress-website heeft vaak meerdere plug-ins. Om dezelfde redenen als bij WordPress zelf, is het belangrijk om ook die plug-ins up-to-date te houden. Ook dat valt binnen de onderhoudsservice.

checkmark greenThema updates

Zelf leveren een website af met een custom thema. Maar het kan zijn dat jouw website is gemaakt met een gekocht thema. Werkt je WordPress website met een design-theme? Ook themes hebben updates, al was het alleen maar om goed overweg te blijven gaan met WordPress-updates. Je raadt het al: ook die updates houden we in de gaten.

checkmark greenSpam reacties verwijderen

Als je website een tijdje online staat en goed gevonden wordt, zullen ook bots je website gebruiken om reacties op achter te laten. Deze filteren we en worden niet alleen in de spam-map gegooid, maar ook opgeschoond.
Alles om jouw site netjes en snel te houden.

checkmark greenDatabase optimaliseren / Revisies opschonen

Je website draait het snelste als de database helemaal geoptimaliseerd is en er geen restanten in zitten van oude plugins, of oude content.
Daarom optimaliseren we je site op zowel database niveau als op content niviea; tijdelijke revisies van je aanpassingen zijn na een tijdje overbodig en vertragen je website. Deze schonen we op, zodat je site zowel aan de voorkant als in de dashboard weer helemaal soepel loopt.

checkmark greendagelijkse backups

Het belang van een goede backup hoeven we natuurlijk niet aan je uit te leggen. Dat regelen we voor je. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van die backup.
Je kunt kiezen uit dagelijkse backups, of voor wekelijkse backups. De keuze hangt geheel af van hoe intensief je website gebruikt wordt en hoeveel plugins er gebruikt worden. Voor een website die elke dag nieuwe content krijgt en meerdere plugins gebruik is een dagelijks backup aan te raden. Voor een website die vooral statische pagina’s heeft en minder plugins, voldoet een wekelijkse backup.

checkmark greenIs je WordPress website nog online?

Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze WordPress onderhoudsservice monitoren we je site 24 uur per dag en springen we meteen in actie als er om welke reden dan ook iets fout gaat.

checkmark greenZijn en blijven pagina’s bereikbaar?

Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nr. 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.
Worden pagina-urls gewijzigd, dan kunnen we een redirect instellen, zodat je website doorlinkt naar de nieuwe url.

checkmark greenKleine aanpassingen: tekstueel, afbeeldingen

Binnen onze onderhoudsservice bieden we je 1 uur kosteloos klein onderhoud per maand. Zo kun je kleine wijzigingen aan ons doorgeven. Kost het meer iets meer tijd, dan stemmen we bijkomende kosten eerst netjes met je af.

Prijzen wordpress onderhoud & beveiliging: vanaf 50,- p/mnd

(Ben je starter of ZZP’er?
We weten hoe belangrijk het is om ook in de eerste jaren je handen vrij te hebben om te doen waar jij goed in bent. Voor starters en zzp’ers hebben we een special start-pakket van 25,- per maand voor de eerste 2 jaar. Per jaar hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit start-pakket. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. )

checkmark greenSupport

Vragen en verzoeken voor je WordPress website kun je aan ons stellen via ons support telefoonnummer, whatsapp of mail. Dringende vragen over jouw website beantwoorden we graag zsm, zodat jij niet gaat piekeren en geen kopzorgen hebt en je …

… ja precies, net als ons, kunt doen waar jij goed in bent!

maak het waar

met opmerkelijke branding, websites & campagnes

Design

Campagnes

Bezoekadres